2024 Yılı Evden Eve Nakliyat Fiyatları

2024 Yılı Evden Eve Nakliyat Fiyatları

2024 yılında evden eve nakliyat fiyatları her sektörde olduğu gibi bir hayli artmış bulunmaktadır. İşçilik rakamları, ambalajlama malzemesi fiyatları, sigorta, lastik ve akaryakıt fiyatlarındaki artış ile doğru orantılı olarak artmıştır ve artmaya devam etmektedir. Günümüzde birçok insan ev taşıtırken taşımacılık öncesi internet ortamından fiyat araştırması yapmaktadır. Fiyatlar günlük olarak değişiklik göstermekte olduğundan doğru fiyat almak son derece önemlidir.

2024 Şehiriçi Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehiriçi evden eve taşımacılık fiyatları zemin kattan zemin kata taşınacak olan 2+1 büyüklüğünde bir ev için 5000 TL’den başlamaktadır. Dönemsel yoğunluklara göre bu rakam 8000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bunun dışında dış cephe asansörü kullanılacak ise her bir taraf için 1000-3000 TL arası fiyat artışı gerçekleştirmektedir. Asansör kiralama fiyatları ilden ile ve kat durumuna göre farklılık göstermekte olduğundan bu konuda net bir rakam telafuz etmek doğru değildir.

2024 Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatlarında belirleyici nokta hangi istikamette taşınacağınız ve ne kadar uzağa taşınacağınıza göre belirlenmektedir. İş potansiyeli yüksek olan bir il’e taşımacılık fiyatı ile iş potansiyeli düşük olan bir ile olan taşımacılık fiyatları fazlası ile farklılık göstermektedir. Örnek verecek olursak İstanbul’dan Kars’a taşınacak olan ile Kars’dan İstanbul’a taşınacak olan kişilerin fiyatlandırması fazlası ile farklılık göstermektedir. İstanbul’dan Kars’a yapılacak olan taşımacılıklarda Kars’da boşa çıkan kamyon kolay kolay iş bulamayacağı için fiyat yüksek olurken tam tersi istikamette İstanbul’da iş potansiyeli yüksek olduğu için fiyat daha düşük kalacaktır.

Şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatları hesaplanırken İşçilik, akaryakıt, asansör, sigorta, vergi ve işletme giderleri gibi giderleri hesaba katmak zorundasınız. Ankara’dan İstanbul’a evini taşıtacak bir kişi yükleme ve boşaltma işçiliği için 8000 TL hesaba katmak zorunda. Buna ek olarak her iki tarafta dış cephe asansörü ile taşımacılık yapılacak ise 5000 TL asansör ücreti ve 4500 TL akaryakıt giderini hesaba katması gerekir. Sadece bu üç kalemin toplamı 17.500 TL yapıyor ki kamyonun İstanbul’dan boş dönmesi halinde bu rakam 22.000 TL’yi buluyor. Bunlara ek olarak ambalajlama malzemesi, vergi, HGS, araç ve işletme giderleri gibi gider kalemleri hesap edildiğinde bu rakam 25.000 TL’yi geçiyor.

Toplamalı Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Toplamalı ev taşımacılığı evin içerisinde yer alan eşyaların tamamının nakliye şirketi tarafından paketlenmesi ve kolilenmesi anlamına gelmektedir. Genellikle çalışan veya hamile olan ev hanımları tarafından talep edilen bu hizmet türünün fiyatı standart evden eve nakliyat hizmetine göre daha yüksektir. Kolileme işlemleri için ek ambalajlama malzemesi ve işçilik giderleri bu artışı tetikleyen en önemli sebeplerin başında gelmektedir. Toplamalı evden eve nakliyat fiyatları paketlenecek eşyaların yoğunluğuna göre 3.000 – 10.000 TL arası değişiklik gösterebilmektedir.

Standart Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat şirketleri fiyat teklifi sunarken genellikle standart taşımacılık fiyatına göre teklif vermektedir. Standart ev taşımacılıklarında müşteri kendi kolilerini kendisi hazırlar, yastık, yorgan ve diğer her türlü tekstil ürünlerini kendisi hurçlara yerleştirerek hazırlamaktadır.

Standart evden eve nakliyat hizmetinde nakliye şirketi evin içerisinde yer alan mobilyaları demonte eder ve paketler, beyaz eşya ve baza gibi eşyaların paketleme işlemlerini gerçekleştirir.

Geribildiriminizi bırakın!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]